Kollekció
Collection Emotion

Collection Emotion

Az óragyártás és az órák iránti szeretetünk az Emotion sorozat jelképe is.
A számlapok tekintetében előbb az egyszerűséget kerestük, a visszafogott cizelláltságot, majd a szerkezetek alapján alakítottuk át ezeket, végül pedig olyan tokokat készítettünk, amelyek kézműves megmunkáltságával kiegészítette és egésszé formálta óráinkat. Minden Emotion modellünket ragyogóan szép koronával látjuk el, amely illően, és valóban koronája óráinknak.
Az 50 rubinköves, nagydátumos kronográfunk, az alapjaiban újraértelmezett holdfázis kijelzésünk, és a 24 órás beosztású óránk az Emotion sorozatunk ékkövei.

A teljes kollekció »
Collection Emotion
Collection Originale

Collection Originale

Egy mechanikus óra vastagságát alapvetően meghatározza a szerkezet mérete, épp ezért vagyunk különösen büszkék ezekre az óráinkra, melyek egyediségét a szerkezeteken túl laposságuk adja.

Az automata órák vastagsága mindössze 7.7 mm, a kézi felhúzású szerkezeteké pedig csupán 5.9 mm.

A teljes kollekció »
Collection Perfection

Collection Perfection

Tudatosan és tudat alatt is a tökéletességre törekszünk; mert csak ez ad értelmet a munkánknak.

A Perfection a klasszikus, időtlen szögletes karóraformát viszi tovább. Mi azonban ezt is szerettük volna egyszerűségében is megreformálni: a nyújtott tok oldalsó széleit letörtük, ezáltal teremtve egy kecsesebb, ám mégis erőteljes és férfias megjelenést.

A kétrétegű számlapon ezt az erőteljességet visszük tovább, megőrizve az idő könnyű leolvashatóságát is.

A teljes kollekció »
Collection Perfection
Collection Oeuvre d'art

Collection Oeuvre d'art

Ezekre az óráinkra vagyunk a legbüszkébbek: minden tudásunk, tapasztalatunk, szívünk és lelkünk benne van. Ezeket az órákat csak igen kis példányban készítjük, és igazi különlegességeket alkottunk: tourbillont, percismétlőket és duplaszerkezetű órákat.

Legújabb modelünkbe egy klasszikus zsebóra szerkezetet szereltünk, gyönyörűen átdolgozott kivitelben, melyet saját tervezésű óratokunkba helyeztünk el.

A teljes kollekció »
Collection Sportive

Collection Sportive

A Sportive nem csupán egy sportos órákat felvonultató óracsalád, hanem sokkal inkább annak kifejezése, hogy egy repülős kronográf, vagy egy búváróra is lehet szép, és hordozhat magában kifinomultságot és eleganciát.

Hogyan értük el ezt? Nagyon egyszerűen: nem csak a funkciókra összpontosítottunk, hanem a szívünkre és az érzékeinkre is hallgattunk. Így születtek meg azok a tokok és fémszíjak, amelyek tömörségükön, vízállóságukon és strapabírásukon túl kidolgozásukkal is kitűnnek.
Mi így készítünk sportos órákat.

A teljes kollekció »
Collection Sportive
Collection Sophistiquée

Collection Sophistiquée

Mi mindannyian, de vásárlóink közül is sokan, soha nem tudnak betelni egy mechanikus óraszerkezet megragadó látványától és működésétől. Ebben a kollekciónkban látványosan mutatjuk meg szerkezeteink belvilágát – már nem csupán a hátlap felől, de a számlap irányából is. Az egyedi kialakítást és megépítést igénylő óraművek a mi szívünket is megdobogtatják – ezért is igazi kedvencünk a Sophistiquée család, amely nem csupán nevében és szerkezetében nemes és kifinomult, hanem megjelenésében is.

A sorozat további, modern tagjai között tervezőnk újító szelleme is megjelenik: a holdfázis, a nagydátum, a regulátor, a járástartalék és az egymutatós szerkezetek igen kedvesek a mi szívünknek is.

A teljes kollekció »
Collection Ladies

Collection Ladies

Míg a legtöbb óragyár méltatlanul kevés modellt szentel a hölgyeknek, mi a legnagyobb szeretettel gondozzuk ezeket az óráinkat is – és természetesen mechanikus óraművekkel látjuk el.

Kínálunk 200 méteres vízállóságú,masszív búvármodellt éppúgy, mint kecses vonalú, nőies darabokat; áttört számlapúakat, vagy épp teljesen szkeletírozottakat; egyszerű dátumkijelzésűeket és naptáras, holdfáziskijelzéssel rendelkezőket.

Mindegyikkel a női nemet ünnepeljük, és fejezzük ki irántuk érzett tiszteletünket.

A teljes kollekció »
Collection Ladies
Collection PocketWatch

Collection PocketWatch

Soha nem feledjük, és soha nem adjuk fel múltunkat, gyökereinket, amelyek szorosan fonódtak össze az elmúlt évszázad folyamán az órakészítés legnagyszerűbb hagyományaival.

Zsebóra-kollekciónk tisztelgés mestereink előtt: a hagyományos kézi felhúzású szerkezeteinket formáljuk bennük újjá akkor is, ha klasszikus, és akkor is, ha modern formában mutatjuk be azt, miről szól a munkánk, és amit az a szó jelent, hogy: Epos.

A teljes kollekció »
« Vissza a főoldalra