Újdonságaink
Epos Originale Ref. 3387

Collection Originale - Ref. 3387

A modern eleganciát szerettük volna megmutatni, illetve mindazt, mit mi gondolunk a mai kor férfiájának elegáns órájáról. Természetesen egy klasszikus méretet vettünk alapul, hisz egy elegáns óra nem lehet túlméretes: egy öltönyzakó, egy ing alatt tökéletesen el kell férnie.

És ez az óra vastagságára is igaz. Addig, amíg egy normál automata óra 10-12 mm, addig ez az új modellünk mindössze 8 mm vastag – ami pedig egy kézzel, és nem gépsorokon készülő mechanikus óraszerkezet esetében okot ad számunkra a büszkeségre.

Nem, semmit sem spróroltunk el: a szerkezet méltó a nevünkhöz, a tok pedig kellően erős ahhoz, hogy a napi használatra alkalmas legyen.

Diszkréten megbújó szépség – nekünk mindig ez jut róla az eszünkbe.

A teljes kollekció »
Epos Originale Ref. 3387
Epost - Sophistiquée - Ref. 3423SK

Collection Sophistiquée - Ref. 3423SK

Számtalan jellemzővel ruházták már fel a fekete színt – mi viszont csupán egy gyönyörű órát akartunk készíteni. Egy olyan órát, ami új köntösben mutatja meg azt, ami az Epost megkülönbözteti a többi óragyártól. Egy olyan órát, amiben tudásunk és szenvedélyünk teljes erejében megmutatkozik. Egy olyan órát, amit a visszafogott elegancia, a férfias erő és a luxus egyaránt körbeleng.

Egy olyan órát, ami valójában sokkal több, mint egy szimpla karóra.

A teljes kollekció »
Epos Originale Ref. 3431

Collection Originale - Ref. 3431 (Limited Edition)

A bennünk élő szenvedély, ami az órákhoz fűz bennünket, soha el nem szakítható kötelékkel, ez inspirál, hogy mindig valami egészen újat és különlegeset mutassunk be azoknak, akik értékelik munkánkat, hitünket és elhivatottságunkat.

Mindössze 888 példányt készítettük ebből a modellünkből, amely már első látásra is rendkívüli – és nincs ez másként az óramű esetében sem. A retrográd óra és perckijelzés alapjaiban más, mint amit a karórákon megszokhattunk – a mutatók nem tesznek meg egy teljes kört, csupán egy felet.

Óránk megkapó hatását kékített, Breguet típusú mutatókkal, a számlap genfi csíkozásával, lépcsősen emelkedő tokkal és karakteres szíjbefogókkal tettük felejthetetlenné.

A teljes kollekció »
Epos Originale Ref. 3431
Ref3402

Collection Passion – Ref. 3402

A Passion családunk sikeres dátum/naptáras modelljét terveztük újra, egy egyszerű, de mégis csodaszép megoldással. A számlapot arab számjegyekkel ruháztuk fel, és két keresztben futó ívvel kötöttük össze a dátum és a naptár ablakait – ezzel emelve óránk komplikációs hatását.

A tok méretén, kidolgozásán és élcsiszolásán mit sem változtattunk – reméljük minden Epos rajongó egyetért velünk ebben.

A teljes kollekció »
« Vissza a főoldalra